Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 23:27

Στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μετακινούνται τρεις εκπαιδευτικοί στην Πρέβεζα

Όπως είχατε ενημερωθεί από το www.atpreveza.gr (διαβάστε: Τρεις εκπαιδευτικοί στην Πρέβεζα σε διαθεσιμότητα, τρεις τη «γλίτωσαν»), τρεις εκπαιδευτικοί από την Π.Ε. Πρέβεζας που βρίσκονταν στις λίστες με τη διαθεσιμότητα, λόγω κοινωνικών κριτηρίων (πολύτεκνοι) θα μετακινηθούν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Πρέβεζας, σε διοικητικές θέσεις.

Πρόκειται για τις:

Δημητρίου Σαλώμη του Ελευθερίου-Χρήστου.

Κούτα Αλεξάνδρα του Κωνσταντίνου.

Παπαδιώτη Δήμητρα του Λάμπρου.

Εκδόθηκε μάλιστα το σχετικό ΦΕΚ, που αναφέρει πως οι ανωτέρω εκπαιδευτικοί με την ίδια σχέση εργασίας και με τον βαθμό και το Μ.Κ. που κατέχουν μετακινούνται σε προσωποπαγείς θέσεις κλάδου ΠΕ ΔΙΟΙΚ των Περιφερειακών Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που αυτοδίκαια συστήνονται με την απόφαση του Υπουργείου.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχει δώσει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος οι καθηγητές που απορροφούνται σε διοικητικές θέσεις στις περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης θα εργασθούν και ως ωρομίσθιο προσωπικό στα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ της χώρας με σκοπό να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους οι μαθητές των υπό κατάργηση ειδικοτήτων της Γ' ΕΠΑΛ και της Β' ΕΠΑΣ.