Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 15:34

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με το Ναυτικό Διοικητή Ιονίου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη πραγματοποίησε ο Περιφερειακός Διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίων Νήσων και Ηπείρου Αρχιπλοίαρχος Σταμάτης Ράπτης συνοδευόμενος από την λιμενάρχη Πρέβεζας Σταματία Μαργέλη.

Στην συνάντηση, όπου  παραβρέθηκε και η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας Παρθενία Καζάκου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνεργασία Δήμου , Λιμενικού Ταμείου και Λιμενικών Αρχών  αναφορικά με την καλύτερη αστυνόμευση της χερσαίας ζώνης  του λιμανιού αλλά και γενικότερα του Αμβρακικού Κόλπου.

Όπως επισημάνθηκε μεταξύ άλλων έχουν ήδη αρχίσει οι διαδικασίες για την απομάκρυνση του γερανού από την είσοδο του Αμβρακικού στο  Ακτιο, αίτημα το οποίο έχει επανειλλημένα κατατεθεί από τους φορείς .

Και οι δύο πλευρές  ανέφεραν την    άριστη μεταξύ τους συνεργασία ,εκφράζοντας την πεποίθηση ότι  σε αυτή την δύσκολη οικονομικά συγκυρία θα διαμορφωθεί ακόμη μεγαλύτερο πεδίο κοινών δράσεων  με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της λιμενικής ζώνης και γενικότερα του Δήμου.