Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 21:59

Τροχαίο έξω από το Νοσοκομείο της Πρέβεζας

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Πρέβεζα χωρίς ευτυχώς σοβαρό τραυματισμό.

 MG_2119

Ήταν λίγο μετά τις 9 όταν οδηγός που κινούνταν στην παραλιακή οδό από τον Άγιο Σπυρίδωνα προς Πρέβεζα, στο ύψος του Νοσοκομείου επιχείρησε να πραγματοποιήσει προσπέραση. Ο οδηγός βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ταχύτητα με προπορευόμενο όχημα και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε παρακείμενη μάντρα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να υποστεί σοβαρές ζημιές, ωστόσο ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο που βρισκόταν λίγα μέτρα μακρύτερα.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δυνάμεις του Λιμενικού όπου και ρύθμισαν την κυκλοφορία των οχημάτων καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής για να ξεπλύνει το οδόστρωμα από λάδια.

 

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού Βρυσούλα – Μαργαρώνα στην Πρέβεζα, όταν Ι.Χ.Ε.όχημα με οδηγό έναν 24χρονο αλλοδαπό, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 37χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 24χρονου, ο οποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.