Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 14:39

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Λούρου

Τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή Χάνι Τερόβου Ιωαννίνων.

Το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 18χρονος από τον Λούρο ο οποίος σε λίγες μέρες θα πήγαινε στον στρατό, συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και ο συνεπιβάτης να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Η κοινωνία του Λούρου συγκλονισμένη πληροφορήθηκε τον θάνατο του 18χρονου ο οποίος πριν από ένα περίπου χρόνο είχε χάσει και τον αδελφό του σε τροχαίο ενώ πρόσφατα επίσης σε τροχαίο σκοτώθηκε και ένας ακόμη πρώτος ξάδελφός τους.

Στο άκουσμα της νέας τραγωδίας που χτύπησε την οικογένεια πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην μητέρα του νεαρού η οποία κατέρρευσε στο άκουσμα του θανάτου και του δεύτερου παιδιού της.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Σήμερα (11-09-2013) και ώρα 06:00΄ στο 31ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας - Ιωαννίνων (Τέροβο), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε ένας 23χρονος, συγκρούστηκε αρχικά με ένα αντίθετα κινούμενο Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος και στη συνέχεια με άλλο Ι.Χ.Φ. με οδηγό έναν 30χρονο ημεδαπό.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και συνοδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί των φορτηγών και ένας 23χρονος, που επέβαινε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Για το δυστύχημα προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

photo: www.firmani.gr