Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 20:54

Σε "World Travel Market" και "Philoxenia" η Περιφέρεια Ηπείρου

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στις παρακάτω τουριστικές εκθέσεις:

1.     “World Travel Market” που διοργανώνεται στο Λονδίνο το διάστημα 4-7/11/2013. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης, στην οποία συμμετέχουν τουριστικοί παράγοντες απ’ όλο τον κόσμο. Η έκθεση απευθύνεται στο αγγλικό κοινό, αλλά και σε τουριστικούς πράκτορες και επιχειρηματίες. Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο χώρο του Ε.Ο.Τ.

2.     “Philoxenia” που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη στους χώρους της Δ.Ε.Θ. από την HELEXPO το διάστημα 21-24/11-2013. Είναι η σημαντικότερη έκθεση γενικού τουρισμού στην Ελλάδα, που στόχο έχει την ανάδειξη του εσωτερικού τουρισμού. Η Περιφέρεια Ηπείρου, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην αγορά της Β. Ελλάδας, συμμετέχει στην έκθεση από το 1999 και εκτός από τον τουρισμό του νομού, μας δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουμε και τα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας.

Και στις δυο αυτές εκθέσεις η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει δωρεάν τους Δήμους της Ηπείρου, τους φορείς, καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν στην Περιφέρεια Ηπείρου εγγράφως την πρόθεσή τους για συμμετοχή σε κάποια από τις παραπάνω εκθέσεις, το αργότερο ως τις 23-9-2013, προκειμένου να οργανωθούν επιχειρηματικές συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες από την Ελλάδα και τις χώρες στόχους.

Επίσης, ως την παραπάνω ημερομηνία μπορούν να στείλουν υλικό, προκειμένου να διανεμηθεί από τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Ηπείρου που θα μετέχουν στις αποστολές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Περιφέρεια Ηπείρου (Διοικητήριο – γρ.143 και τηλ. 26510-87143) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.