Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 21:05

Τραγωδία με κυνηγό από την Πρέβεζα

Σε τραγωδία κατέληξε το αγαπημένο χόμπι τεσσάρων αντρών οι οποίοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσπρωτία για να κυνηγήσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ενώ βρισκόντουσαν κοντά στο χωριό Λιας στους Φιλιάτες, κατω απο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένας από τους κυνηγούς με καταγωγή από την Πρέβεζα έπεσε νεκρός.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να ανασύρουν τον άτυχο κυνηγό από το ιδιαίτερα δύσβατο σημείο.

Ο Αρχάγγελος έχει βυθιστεί στο πένθος για τον άδικο χαμό του Θοδωρή Χάιδου, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ηπείρου και έδωσε μάχες κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΩΔΩΝΗ και κατά της πώλησης της Αγροτικής Τράπεζας. Ήταν παράλληλα και Πρόεδρος της ΑΕΚ Αρχαγγέλου.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Χθες (02-10-2013) απογευματινές ώρες, τραυματίσθηκε θανάσιμα 56χρονος ημεδαπός κυνηγός, κατά τη διάρκεια κυνηγιού, σε δασώδη περιοχή στο Λιά Φιλιατών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, τετραμελής ομάδα κυνηγών, στην οποία συμμετείχε και ο 56χρονος, μετέβη στην ευρύτερη περιοχή του Λιά Θεσπρωτίας, για κυνήγι. Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, ο 56χρονος βλήθηκε από σκάγια κυνηγετικού όπλου των υπολοίπων κυνηγών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και να πέσει σε χαράδρα, ύψους δέκα μέτρων.

O θανών βρέθηκε και ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηγουμενίτσας.

Οι υπόλοιποι κυνηγοί, οι οποίοι είναι ημεδαποί, ηλικίας 31, 36 και 37 ετών, συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων ενώ τα κυνηγετικά όπλα κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.