Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 16:19

Αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό και τυλίχθηκε στις φλόγες στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας – Συντοπίτες του έσωσαν τον οδηγό

Παραλίγο να έχουμε τραγωδία στην άσφαλτο, στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, όταν μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας, αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος άνδρας, έπεσε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε γκρεμό ύψους περίπου 10 μέτρων. Στο σημείο βρέθηκαν δύο συγχωριανοί του, οι οποίοι κατέβηκαν στο γκρεμό και παρά τον κίνδυνο ανάφλεξης του οχήματος, κατάφεραν να τον βοηθήσουν να απεγκλωβιστεί. Λίγα λεπτά αργότερα το αυτοκίνητο πήρε τελικά φωτιά, αλλά ευτυχώς ο οδηγός του βρισκόταν μακριά.
Αμέσως έσπευσαν στο σημείο άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Θεσπρωτικού, της Πυροσβεστικής και του ΚΥ Θεσπρωτικού, στο οποίο μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες οι τρεις άνδρες, οι οποίοι είχαν εκδορές και είχαν εισπνεύσει καπνό. 
Ο οδηγός διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, συνοδεία γιατρού, για περαιτέρω εξετάσεις, κάτι που ίσως γίνει και για έναν από τους δύο συντοπίτες του για προληπτικούς λόγους.
Το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΥ Θεσπρωτικού ανταποκρίθηκε άμεσα και αξίζει να σημειωθεί πως επαναλήφθηκε το σκηνικό που αναφέραμε σε σχετικό μας ρεπορτάζ το πρωί (διαβάστε: Μένει χωρίς γιατρό το ΚΥ Θεσπρωτικού). Τροχάδην ο γιατρός να προλάβει να βρεθεί στον τόπο του συμβάντος για να κάνει τη δουλειά του και πίσω στο Κέντρο Υγείας... ποιος;