Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 15:23

Ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο της Πρέβεζας

 Σε ασφαλτοστρώσεις   συνολικού ύψους 115 χιλιάδες ευρώ με χρηματοδότηση από την ΣΑΤΑ προχωρά ο Δήμος της Πρέβεζας.

Οι εργασίες ξεκίνησαν   από την Λεωφόρο Ειρήνης και  συγκεκριμένα από την διασταύρωση με τις  οδούς Προύσσης και Κύπρου εως τον κυκλικό   κόμβο του Κηποθεάτρου .

Για τον λόγο αυτό έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας τα  οποία κινούνται με αντίθετη κατεύθυνση από Φόρο προς Κυανή Ακτή,  από τις οδούς Προύσσης και  Κύπρου αντίστοιχα.

Τα οχήματα που κινούνται από υποθαλάσσια σήραγγα και Παντοκράτορα προς το κέντρο της πόλης θα περνούν  μέσω των οδών Πολυτεχνείου και Ελ.Βενιζέλου αντίστοιχα, με σκοπό την   αποφυγή οδικών τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή οδική κυκλοφορία των οχημάτων.

Η ρύθμιση ισχύει από 14 έως 16 Οκτωβρίου και  μέχρι την αποκατάσταση του οδοστρώματος και των τυχόν άλλων βλαβών που θα προκύψουν ενώ το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας θα επιτηρεί  τις εργασίες με σκοπό την αποφυγή των κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας.

Ασφαλτοστρώσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στον Παντοκράτορα, στην παραλιακή οδού έναντι του Μνημείου του Ναύτη καθώς και στον οικισμό της Δροσιάς με σκοπό να διευκολυνθεί η προσβασιμότητα και η βελτίωση της ασφάλειας οδηγών και πεζών.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης οι  ασφαλτοστρώσεις θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην βελτίωση  της καθημερινότητας των δημοτών  ενώ έχουν ήδη δρομολογηθεί και άλλες  παρεμβάσεις.