Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 01:56

«Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη της Επιχειρηματικής Ικανότητας» στο Επιμελητήριο Πρέβεζας

Τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι  επιχειρηματίες να βελτιώσουν και να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ικανότητα κατέδειξε ο κ. Νέστορας Κολοβός, Διδάκτωρ Γεωλογίας Α.Π.Θ. και Πτυχιούχος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, στην ομιλία-σεμινάριο που διοργάνωσε με επιτυχία χθες το Επιμελητήριο Πρέβεζας με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη της Επιχειρηματικής Ικανότητας».

Ο κ. Κολοβός ανέλυσε τι σημαίνει επιχειρηματικότητα και εστίασε στον τρόπο που μπορούν οι επιχειρηματίες και οι υποψήφιοι επιχειρηματίες να βελτιώσουν και να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ικανότητα, η οποία όπως είπε μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής σκέψης, της επιχειρηματικής δράσης και των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων.

giamas-kolovos

«Η επιχειρηματικότητα είναι ένα «παιχνίδι» σκέψεων, αποφάσεων και κυρίως δράσεων. Είναι θέμα επιχειρηματικής σκέψης, επιχειρηματικής νοοτροπίας και διάθεσης.  Είναι θέμα καθημερινών συναλλαγών, με τους πελάτες να ζητούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες και τους επιχειρηματίες να προσφέρουν λύσεις στα προβλήματα κάλυψης αυτών των αναγκών. Τόσο απλά» τόνισε ο κ. Κολοβός σημειώνοντας πως η επιχειρηματικότητα απαιτεί καλή προετοιμασία, γνώσεις, δεξιότητες, υπευθυνότητα, συνέπεια, συνέχεια, υπομονή κι επιμονή.

Το σεμινάριο έκλεισε με γόνιμο διάλογο ανάμεσα στον κ. Κολοβό και στους επιχειρηματίες που παραβρέθηκαν στο σεμινάριο.