Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 02:49

Στη Philoxenia 2013 με δικό της Περίπτερο η Πρέβεζα

Τις δυνάμεις τους ενώνουν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, της εστίασης και του εμπορίου στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, βάζοντας ως κοινό στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή της Πρέβεζας μέσα από την έκθεση Philoxenia 2013.

Εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων, του Εμπορικού Συλλόγου Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας, του Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων αλλά και μεμονωμένοι επιχειρηματίες αποφάσισαν να συμμετάσχουν με δικό τους περίπτερο στη φετινή έκθεση που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από 21 έως 24 Νοεμβρίου, θέλοντας να συμβάλουν με το δικό τους τρόπο στην καλύτερη προβολή και προώθηση της περιοχής.

Στόχος είναι μέσα από οπτικοακουστικό, έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό να προβληθούν τα αξιοθέατα της περιοχής και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της, που την καθιστούν ως ένα ξεχωριστό τουριστικό προορισμό, ενώ θα προσφερθούν στους επισκέπτες και προϊόντα της περιοχής.

«Καλούμε όλους τους επαγγελματίες και τους πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν ή και να βοηθήσουν στην καλύτερη προβολή της περιοχής μας στην έκθεση» τονίζει ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης σημειώνοντας πως πρόκειται για μια συντονισμένη και οργανωμένη κοινή προσπάθεια που θα φέρει σημαντικά οφέλη για την περιοχή.

H έκθεση PHILOXENIA αποτελεί την επίσημη εκθεσιακή έκφραση της χώρας στην παγκόσμια τουριστική αγορά, η οποία για 28 συνεχή χρόνια συνδράμει ουσιαστικά στο επιχειρείν του κλάδου.

Μετά την περσινή ανανεωμένη της «εμφάνιση», η PHILOXENIA δημιούργησε μια νέα προοπτική για την ανάπτυξη της Ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας με άνοιγμα σε νέες αγορές και πλήθος σημαντικών κλαδικών εκδηλώσεων.

Η διοργάνωση της έκθεσης φέτος, στοχεύει να αυξήσει τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά τα μεγέθη της, καλώντας σε εποικοδομητικές συνεργασίες όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και παράγοντες στον τουρισμό, αλλά και να υποδεχτεί νέες προτάσεις και ιδέες που θα συμβάλλουν στον εμπλουτισμό της.

Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να συμμετάσχουν ή και να βοηθήσουν στο περίπτερο της Πρέβεζας μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6944439796(Πολύκαρπος Χαλκίδης) και 6942488999 (Κωνσταντίνα Γαλανοπούλου)