Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 02:28

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Philoxenia 2013 o Δήμος Πάργας

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας και των συστηματικών προσπαθειών για ανάπτυξη του Τουρισμού στην περιοχή ο Δήμος Πάργας, σε μια κοινή προσπάθεια φορέων, συλλόγων, επιχειρήσεων της περιοχής θα συμμετάσχει στην 29η Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA 2013 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στον Εκθεσιακό χώρο της HELEXPO από 21 έως 24 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης& Προβολής του Δήμου Πάργας η φετινή συμμετοχή φιλοδοξεί να δώσει μια νέα ώθηση στον Τουρισμό της περιοχής αναδεικνύοντας και προβάλλοντας όλα τα στοιχεία του τόπου ιστορικά ,πολιτιστικά , φυσικό περιβάλλον, υποδομές, τοπικά προϊόντα ώστε να καθιερωθεί, o Δήμος Πάργας ως ο πιο ελκυστικός προορισμός της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν έντυπο υλικό αλλά και να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με την παρουσία του Δήμου Πάργας στην Έκθεση να επικοινωνήσουν στο τηλ. : 6948941888 και στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.