Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 09:21

Εγκρίθηκε η παραχώρηση λυόμενου οικίσκου σε οικογένεια στην Κρυοπηγή

Θετική εξέλιξη σημειώθηκε εδώ και μερικές ημέρες, στο ζήτημα που είχε προκύψει με τη στέγαση οικογένειας στην Κρυοπηγή, έπειτα από τις κατολισθήσεις του περασμένου χειμώνα.

Με απόφαση την οποία υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εγκρίνει την Προσωρινή Παραχώρηση, ενός λυόμενου οικίσκου των 25 τ.μ, στο Δήμο Πρέβεζα για την οικογένεια στην Τ.Κ. Κρυοπηγής, για κάλυψη στεγαστικών αναγκών του για χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 2 ετών υπό την προϋπόθεση ότι όταν υπάρξει έκτακτη ανάγκη προσωρινής στέγασης θεομηνιοπλήκτων από την Υ.Α.Σ (Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων), οφείλει ο προσωρινός χρήστης να παραδώσει τους οικίσκους, εντός δύο ημερών από την κοινοποίηση σχετικού εγγράφου της Υ.Α.Σ.

Θα συνταχθεί μάλιστα και πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής ανάμεσα στο Δήμο Πρέβεζας και την Υ.Α.Σ., ώστε να παραδοθεί ο λυόμενος οικίσκος.

Για την συγκεκριμένη περίπτωση ο Δήμος Πρέβεζας είχε παραχωρήσει και οικόπεδο, όπου θα τοποθετηθεί ο οικίσκος, ενώ ο Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου, Παντελής Μπαρτζώκας, μαζί με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας θα επισκεφθεί το χώρο στην Κρυοπηγή για να δει τις λεπτομέρειες.