Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 23:37

Σε πλήρη κυκλοφορία ο δρόμος Καρτέρι-Πάργα

Τη Γέφυρα της Δέσπως όπου ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Υποδομών κ. Στράτος Σιμόπουλος, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η παρουσία του Γ.Γ. στην περιοχή ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο δρόμο Καρτέρι – Πάργα. Το τελευταίο τμήμα του δρόμου, μήκους 2 χιλιομέτρων, δόθηκε επίσης στην κυκλοφορία, παρουσία του Περιφερειάρχη, υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων της αναδόχου εταιρίας και των περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Αντιγόνης Φίλη και Δημητρίου Δημάκου.

Με την ευκαιρία ο Περιφερειάρχης έθεσε εκ νέου στον Γ.Γ. τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί από την Περιφέρεια Ηπείρου για την υλοποίηση νέων έργων στην περιοχή (όπως η επέκταση του οδικού άξονα από τη διακλάδωση της Πάργας μέχρι το Μεσοπόταμο, η κατασκευή κόμβου στη Λούτσα κ.ά). Αναφερόμενος σε αυτά, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, δήλωσε: «Υπάρχουν ώριμες μελέτες από την Περιφέρεια και θα εξετάσουμε τους τρόπους να χρηματοδοτηθούν τα έργα από το επόμενο χρηματοδοτικό πλαίσιο».