Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 00:58

Στον Εισαγγελέα θα απευθυνθεί ο Δήμαρχος Πάργας για τις καταπατήσεις...

Το θέμα των καταπατητών δημοτικής περιουσίας στο Δήμο Πάργας, το οποίο είχε αναδείξει πριν από μερικές ημέρες το atpreveza (διαβάστε: «Καίνε» το Δήμο Πάργας οι καταπατητές...), φαίνεται πως θα προκαλέσει «αλυσιδωτές αντιδράσεις».

Ο Δήμαρχος Πάργας, κ. Αθανάσιος Λιόλιος θα ζητήσει τη συνδρομή του Εισαγγελέα Πρέβεζας, όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση στον Prisma951.

Ο κ. Λιόλιος χρησιμοποίησε μάλιστα «βαριές» εκφράσεις για άλλους δημοτικούς συμβούλους.

Παραθέτουμε ένα αποσπασμα των δηλώσεων του: «Οι ίδιοι που δεν ψήφισαν τον προϋπολογισμό είναι οι ίδιοι, οι οποίοι παρέχουν ασπίδα προστασίας στους καταπατητές. Εδώ και 50 χρόνια γίνονται καταλήψεις. Πρέπει να φύγει ο καταπατητής και να περιέλθει το περιουσιακό στοιχείο στο Δήμο. Οι ίδιοι οι γνωστοί-άγνωστοι δε ψήφισαν την πρότασή μου, ο Νάστας και η παρέα, γιατί είναι ο πρώτος καταπατητής...

Παραπέμπεται γι' αυτό. Ολοκληρώνεται ο φάκελος για 5 και ακολουθούν κι άλλες περιπτώσεις. Ζητάω τη συνδρομή του εισαγγελέα. Δεν μπορεί να υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που να έχουν ορκιστεί, να έχουν εκλεγεί από το λαό και να ψηφίζουν ενάντια στο συμφέρον της κοινωνίας.

Κατά τη γνώμη μου είναι κακουργηματική πράξη».

Ο Δήμαρχος Πάργας πρόσθεσε πως ήδη έχει στείλει την απόφαση στην αποκεντρωμένη διοίκηση, και θα την πάει στον Εισαγγελέα, για τις περαιτέρω ενέργειες. Χαρακτήρισε σκανδαλώδεις τις συμπεριφορές δημοτικών συμβούλων, ενώ αποκάλυψε πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθούν περιπτώσεις καταπατήσεων από δημοτικούς συμβούλους.