Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 19:03

Δυναμική η παρουσία της Πρέβεζας στη ΡΗΙLOXENIA

Δυναμική ήταν η παρουσία της Πρέβεζας στην 29η Διεθνή Τουριστική Έκθεση "Philoxenia" στην Θεσσαλονίκης. στην οποία η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας εκπροσωπήθηκε σε τρία περίπτερα.

Ο θεματικός και ο εναλλακτικός τουρισμός ήταν το επίκεντρο της καμπάνιας που επέλεξε να προβάλλει η Περιφέρεια Ηπείρου, ενώ οι επαγγελματίες (ενωση ξενοδόχων και ενοικιαζομένων δωματίων, εστιάτορες και άλλοι κλάδοι σχετικοί με τον τουρισμό ,ο σύλλογος γευσιγνωστών Μίθαικος ) έδωσαν έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις γεύσεις της Πρέβεζας προσφέροντας παραδοσιακά εδέσματα στους επισκέπτες.

xoreutiko phil

Το απόγευμα του Σαββάτου η Πρέβεζα είχε την τιμητική της αφού πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις με μεγάλη συμμετοχή κόσμου.

Αντιπροσωπεία του Δήμου αποτελούμενη από τον Δήμαρχο κ.Μπαϊλη, τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Ροπόκη, τον πρόεδρο Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Νίκο Αναγνώστου ,τον πρόεδρο της ΝΕΔΗΚΕΠ Χρήστο Νέσσερη και άλλους φορείς επισκέφθηκε τα περίπτερα της Πρέβεζας και μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου, καλωσόρισαν τους επισκέπτες οι οποίοι γεύτηκαν θαλασσονοστιμιές, γλυκά και ποτά που παρασκεύασαν εθελοντές, ενώ παρακολούθησαν και πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από το χορευτικό συγκρότημα του Δήμου.

20131123 115849

Την ικανοποίησή τους για την προσπάθεια και την συνολική παρουσία της Πρέβεζας εξέφρασαν τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου όσο και ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης και ευχαρίστησαν όλους όσοι βοήθησαν στο να έχει η περιοχή μια δυναμική παρουσία στην έκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα περίπτερα της Πρέβεζας πέρασαν μεταξύ άλλων o Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, Μυτιλήνης Δημήτρης Βουνάτσος ,Πάργας Αθανάσιος Λιόλιος και Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Την δική τους παρουσία επίσης είχαν και τα Ιαματικά Λουτρά της Πρέβεζας στο περίπτερο του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών.