Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 18:56

Εκτεθειμένοι οι δημότες του πρώην Δήμου Ζαλόγγου

Καμία εγγύηση στους δημότες του πρώην Δήμου Ζαλόγγου, δεν παρέχεται αναφορικά με το πρόβλημα που είχε προκύψει με τους λογαριασμούς του νερού. Το atpreveza έχει αναφερθεί στο ζήτημα αρκετές φορές με παλαιότερα ρεπορτάζ του, ωστόσο φαίνεται πως πρόκειται για ένα πραγματικό αδιέξοδο, εις βάρος φυσικά των πολιτών.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, το θέμα ήρθε πάλι προς συζήτηση, καθώς υπήρξε θέμα έγκρισης διαγραφής χρεώσεων οφειλετών λόγω διπλοεγγραφής. Οι περιπτώσεις αφορούσαν τον πρώην Δήμο Ζαλόγγου και το «μπάχαλο» ππυ υπήρξε εκεί με την υπόθεση των «χαμένων» στοιχείων, υπόθεση η οποία βρίσκεται ήδη στον Εισαγγελέα.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, σε δημότες Πρέβεζας, που άνηκαν στον πρώην Δήμο Ζαλόγγου, έρχονται ειδοποιητήρια που ενημερώνουν τους καταναλωτές, πως έχουν οφειλές, τις οποίες όμως έχουν καταβάλει στο Δήμο. Όσοι έχουν τις αποδείξεις δικαιώνονται, έστω κι αν ταλαιπωρούνται.

«Τι θα γίνει όμως γι' αυτούς που δεν έχουν κρατήσει τις αποδείξεις για τον ένα ή τον άλλο λόγο; Αυτοί τι θα γίνουν; Θα ξαναπληρώσουν;», επισήμαναν οι κ.κ. Τσοβίλης και Σπυράκος από τη Λαϊκή Συσπείρωση. Απάντηση δεν πήραν... Και μάλλον δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή...