Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 01:48

Σοβαρά προβλήματα στην παραλία της Πρέβεζας-Προχωρά η μελέτη για την αποκατάσταση των καθιζήσεων

Στην Πρέβεζα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ειδικό συνεργείο μηχανικών προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες μετρήσεις στα κρηπιδώματα της παραλίας της πόλης, τα οποία παρουσιάζουν σημαντική καθίζηση.

Η μελέτη που εκπονείται από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και αφορά την ενίσχυση των κρηπιδωμάτων της παραλίας βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης και αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα προκειμένου σε επόμενη φάση να καταστεί δυνατή η ένταξη του έργου.

Το πλακόστρωτο στην παραλία της Πρέβεζας έχει υποστεί σημαντικές καθιζήσεις και κρίνεται επικίνδυνο και έτσι αποφασίστηκε τις επόμενες ημέρες να κλείσει  το  εξωτερικό κομμάτι της παραλίας για τα οχήματα.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης και η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου  Παρθενία Καζάκου  έχουν έρθει σε επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες των Υπουργείων έτσι ώστε να εξασφαλιστεί  το συντομότερο δυνατό η χρηματοδότηση για το έργο, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως ο δήμαρχος Πρέβεζας έχει ενημερώσει σχετικά και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορικης Ναυτιλίας Αθανάσιο Μπούσιο ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για το θέμα  θέτοντας ωστόσο ως ζητούμενο την εκπόνηση της μελέτης. 

Συνάντηση Μπαϊλη-Μπούσιου στην Πρέβεζα, για το πρόβλημα με τα κρηπιδώματα στην παραλία