Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 16:24

ΔΣ εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Πρέβεζας: «Έξω από την πόλη μας οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής»

Το Δ.Σ εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ με ομόφωνη απόφαση κατέληξε στο παρακάτω ψήφισμα:

 

Καλεί το λαό της Πρέβεζας να εμποδίσει το άνοιγμα γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη μας.

Η Χρυσή Αυγή, όπως και κάθε άλλο ναζιστικό - φασιστικό μόρφωμα, όπως η ίδια η ιστορία έχει αποδείξει, είναι γέννημα θρέμμα του αστικού πολιτικού συστήματος.

Η Χρυσή Αυγή είναι διάδοχος των ταγμάτων Ασφαλείας, συμμορία θρασύδειλων τραμπούκων που χτυπούν και δολοφονούν μετανάστες, αγωνιστές και πρωτοπόρους εργάτες προσπαθώντας να σπείρουν το φόβο και την τρομοκρατία.

Είναι τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα του συστήματος. Γαβγίζουν και δαγκώνουν για τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές. Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών. Δεν έχουν καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αξίες και τα ιδανικά του φτωχού-λαϊκού κόσμου, με τις ηρωικές παραδόσεις του λαού μας.

Η Χρυσή Αυγή είναι δολοφονική εγκληματική οργάνωση γιατί είναι ναζιστική. Το ναζιστικό της υπόβαθρο είναι εκείνο που την κάνει εγκληματική.

Το φασισμό, το ναζισμό μόνο το εργατικό, το λαϊκό κίνημα μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Και αυτό θα κάνουμε. Με σημαία το σύνθημα: Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη, θα τους ξεριζώσουμε από κάθε χώρο δουλειάς από κάθε γειτονιά της Πρέβεζας. Θα τους κάνουμε να μην τολμούν πουθενά να εμφανιστούν.

 

Έξω από την πόλη μας οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά.

Να σβήσουν από προσώπου γης

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:30πμ ΣΤΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΟ.