Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 15:53

Με τον νέο διοικητή του Νοσοκομείου συναντήθηκε ο δήμαρχος Πρέβεζας

Θέματα που αφορούν την υγεία στην περιοχή και κυρίως την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, συζήτησαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης και ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Γεωργάκος σε συνάντηση που πραγματοποίησαν στο γραφείο του κ.Μπαϊλη, παρόντος του εντεταλμένου συμβούλου Γιώργου Φραγκούλη.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του κ.Γεωργάκου, υπογραμμίζοντας ότι αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο σε μια κρίσιμη συγκυρία..

Όπως τόνισε ο κ.Μπαϊλης προτεραιότητα πρέπει να αποτελέσει όχι μόνο η συνέχιση της λειτουργίας αλλά και η αναβάθμιση του υπάρχοντος νοσοκομείου . με παράλληλη συνέχιση των προσπαθειών για την ανέγερση νέου νοσοκομείου.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ενημέρωσε επίσης τον κ.Γεωργάκο για τις προσπάθειες που κατέβαλλε ο Δήμος να περιορίσει τις δαπάνες και ταυτόχρονα να αναβαθμίσει την λειτουργία των πολυιατρείων σε Λούρο και Ζάλογγο, στεγάζοντάς τα σε χώρους εντός των δημοτικών καταστημάτων.

Οι κύριοι Μπαϊλης και Γεωργάκος ανέφεραν ότι θα υπάρχει διαρκής επικοινωνία για όποιο θέμα προκύψει αναφορικά με τον ευαίσθητο χώρο της υγείας, υπογραμμίζοντας ότι αυτή πρέπει να αποτελεί βασικό και κυρίαρχο αγαθό για όλους τους πολίτες