Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 17:39

Ακόμη ένα «εμπόδιο» στην Αγροτική Αγορά της Πρέβεζας

Στην αναμονή της ψήφισης του νομοσχεδίου, που θα θεσμοθετήσει επιτέλους τη λειτουργία της Αγροτικής Αγοράς, μία απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, έρχεται να βάλει προσωρινό «φρένο» στην Αγορά που «αγκάλιασαν» όλοι οι Πρεβεζάνοι.

«Ακυρώνουμε την αριθμ. 449/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας, με την οποία αποφασίζεται η παράταση χρόνου λειτουργίας Αγροτικής Αγοράς και η προσωρινή παραχώρηση (κατάληψη) δημοτικού χώρου, από μέλη της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας και μεμονωμένους αγρότες παραγωγούς, για παράβαση νόμου, επειδή είναι παντελώς αναιτιολόγητη δεδομένου ότι απουσιάζει τόσο από το εισηγητικό όσο και από το αποφασιστικό μέρος αυτής η οποιαδήποτε αναφορά στους κανόνες δικαίου που προβλέπουν τη λειτουργία Αγροτικής Αγοράς», αναφέρει το έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Όσοι εξέφραζαν προβληματισμούς στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας (διαβάστε: Αγροτική Αγορά..κατά συνείδηση στην Πρέβεζα-Ο Δήμος "ένιψε τας χείρας του"), δυστυχώς δικαιώνονται δυσάρεστα, την ώρα που ο Δήμος Πρέβεζας... «ένιπτε τας χείρας του».

Ο Πρόεδρος της ΕΝΑ Ν. Πρέβεζας, κ. Ραβανός και το ΔΣ συνεχίζουν να παλεύουν. Είναι όμως μόνοις τους;