Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 02 Μαϊος 2012 14:10

Σκηνές "φαρ ουεστ" στην Πλατεία Λούρου

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα στην κεντρική πλατεία του Λούρου.

Εκπληκτοι οι κάτοικοι που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο είδαν 3 αυτοκίνητα με επιβάτες ανήλικους αθίγγανους κραδαίνοντας καραμπίνες να περνούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα από την αγορά και να κυνηγούν μια ομάδα νεαρών που προσπάθησε να τους σταματήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αθίγγανοι πυροβόλησαν με τις καραμπίνες στα τυφλά-ακόμη και στην παιδικη χαρά απέναντι από το Δημαρχείο όπου εκείνη την ώρα έπαιζαν παιδιά τα οποία έσπευσαν να βρουν καταφύγιο στο Δημοτικό κατάστημα μαζί με τις μητέρες τους.

Οι αθίγγανοι δεν σταμάτησαν εκεί αφού κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητα και κρατώντας χοντρές αλυσίδες κυνήγησαν τους νεαρούς που προσπάθησαν να τους σταματήσουν τραυματίζοντας ελαφρά τρεις από αυτούς και σοβαρότερα έναν 26χρονο από το Κοτσανόπουλο ο οποιος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας με κακώσεις, ενώ τραυματίας μεταφέρθηκε και ένας από τους αθίγγανους στο Νοσοκομείο της Άρτας.

Αυτή την στιγμή στον Λούρο βρίσκεται ο αστυνομικός διευθυντής Πρέβεζας κ. Ρίζος προκειμένου να ενημερωθεί από τον αντιδήμαρχο Λούρου για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό