Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 10:44

Ένταση και φωνές το πρωί στην Αγροτική Αγορά

Γράφαμε στις 12 Νοεμβρίου στο www.atpreveza.gr: Αγροτική Αγορά..κατά συνείδηση στην Πρέβεζα-Ο Δήμος "ένιψε τας χείρας του". Και δυστυχώς οι δυσοίωνες προβλέψεις, δεν άργησαν να επαληθευτούν.

Το πρωί, υπάλληλοι του Τμήματος Εμπορίου της Π.Ε. Πρέβεζας και αστυνομικοί του ΑΤ Πρέβεζας, έπειτα από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, πήγαν στην Αγροτική Αγορά για να ασκήσουν έλεγχο. Η ένταση και οι φωνές δεν έλειψαν, ενώ ένας παραγωγός έξαλλος, φώναζε προς τους υπαλλήλους και τους αστυνομικούς και πέρασε κάποια ώρα μέχρι να εκτονωθεί η ένταση.

Φυσικά ούτε οι υπάλληλοι ούτε οι αστυνομικοί ούτε οι παραγωγοί ευθύνονταν γι' αυτή την κατάσταση, καθώς το πρόβλημα μάλλον είναι πολιτικό.

Ένας παραγωγός μάλιστα από εκείνους που ελέγχθηκαν πιθανότατα δέχθηκε πρόστιμο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το θέμα της Αγροτικής Αγοράς πάντως είναι σύνθετο και χρήζει αναλυτικού ρεπορτάζ...

 

Λεωνίδας Ραβανός: «Πρέπει να μπουν κανόνες...»

 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας, Λεωνίδας Ραβανός σε επικοινωνία που είχε με το atpreveza, αναφορικά με την ένταση στην Αγροτική Αγορά τόνισε: «Η Αστυνομία και οι υπηρεσίες, καλά έκαναν και ήρθαν να ελέγξουν από τη στιγμή που υπήρξε καταγγελία. Αυτή είναι η δουλειά τους, αυτό υποχρεώνονται να κάνουν δια νόμου. Πρέπει επιτέλους να προχωρήσουμε και να μπουν κανόνες στην Αγροτική Αγορά. Και φυσικά να τους σεβόμαστε πρώτοι απ' όλους οι παραγωγοί. Από 'κει και πέρα όλοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και όσοι από τους επίσημους τοπικούς φορείς έχουν ευθύνες, επίσης θα λογοδοτήσουν στην κοινωνία της Πρέβεζας... ».