Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 16:08

Ευχαριστίες από τον πρώην διοικητή της Π.Υ. Πρέβεζας κ. Απόστολο Βασδέκη

Τους φορείς της περιοχής αλλά και όλους όσοι συνέδραμαν με κάθε τρόπο στην προσπάθεια για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην περιοχή της Πρέβεζας, ευχαριστεί με επιστολή του ο πρώην διοικητής της Π.Υ. Πρέβεζας και νυν Διοικητής Δ.Π.Υ.Ν Κέρκυρας κ. Απόστολος Βασδέκης.

Ο κ. Βασδέκης στην επιστολή του αναφέρει:

«Με αφορμή τη μετάθεσή μου λόγω προαγωγής στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κέρκυρας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους φορείς της περιοχής ,τον Αντιπεριφερειάρχη,τον Δήμαρχο Πρέβεζας,τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Διευθυντή Δασών, Λιμενάρχη, Δικαστικές Αρχές, την Πολιτική Προστασία,την Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας, τους αξιωματικούς,Υπαξιωματικούς,Πυροσβέστες-Πυροσβέστριες,Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης, Εποχικούς Πυροσβέστες της Υπηρεσίας μας, τους υπόλοιπους φορείς και τους πολίτες της Πρέβεζας καθώς και όλους όσους με κάθε τρόπο συνέδραμαν στην προσπάθεια μας για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην περιοχή ευθύνης μας.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέσα ενημέρωσης για την προβολή των δράσεων που πραγματοποίησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας, αλλά και για την ενημέρωση με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα αντιπυρικής προστασίας.

Τέλος να συγχαρώ για την προαγωγή του το νέο Διοικητή της ΠΥ Πρέβεζας Αντιπύραρχο κ. Βαρδή Θεόδωρο και να του ευχηθώ υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Ο Διοικητής Δ.Π.Υ.Ν.Κερκυρας

Απόστολος Γ.Βασδέκης

Πύραρχος