Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 11:22

Συλλήψεις στο Κοτσανόπουλο και την Παναγιά Πρέβεζας

Συνελήφθη χθες (14-04-2014) το μεσημέρι, στο Κοτσανόπουλο Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητo τρεις (3) ομοεθνείς του λαθρομετανάστες.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με ελληνικές πινακίδες, που οδηγούσε ο 31χρονος, εντόπισαν τρεις (3) υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 23, 26 και 30 ετών, τους οποίους προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Το παραπάνω αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ . Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας.

Παράλληλα συνελήφθησαν, χθες (14-04-2014) το απόγευμα, στην Παναγιά Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 48 και 50 ετών, για παράνομη κατοχή λαθραίου καπνού και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, οι αστυνομικοί, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε όχημα στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:

  1. ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους -2,1- κιλών.

  2. ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ.

Η ποσότητα λαθραίου καπνού που κατασχέθηκε, θα αποσταλεί στην αρμόδια υπηρεσία προκειμένου να προσδιοριστεί το ύψος των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.