Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 19:47

Ανάκληση της καταγγελίας σύμβασης της Μαρίνας Πρέβεζας από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο

Όπως σας είχε ενημερώσει το atpreveza σε προηγούμενο ρεπορτάζ του (διαβάστε: Καταγγελία σύμβασης για τη μαρίνα Πρέβεζας από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο), το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας με ομόφωνη απόφασή του κατήγγειλε την από 23.12.2008 σύμβαση παραχώρησης στην εταιρεία ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε. (Μαρίνα Πρέβεζας) λόγω του ότι η ανωτέρω εταιρεία δεν είχε καταβάλλει τη Β΄ δόση του 1ου μισθωτικού έτους και την Α΄ δόση του 2ου μισθωτικού έτους, σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ.4β της αναφερόμενης σύμβασης. Στο θέμα ωστόσο τις τελευταίες ημέρες υπήρξε νεότερη εξέλιξη, καθώς εκπρόσωπος της εταιρίας αποπλήρωσε μία δόση των οφειλομένων και δεσμεύτηκε πως μέχρι τις 11 Ιουνίου θα έχει εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις του προς το ΔΤΛ. Κατόπιν τούτου, το Ταμείο ανακάλεσε προσωρινά την απόφαση καταγγελίας της σύμβασης.

Σε επικοινωνία που είχε το atpreveza με την Πρόεδρο του ΔΛΤ, κα Παρθενία Καζάκου, μας επισημάνθηκε πως ισχύουν οι πληροφορίες μας και πως το ΔΛΤ θα παρακολουθεί στενά την υπόθεση, καθώς πρόκειται για χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Δήμου Πρέβεζας. Υποστήριξε ακόμη πως η σύμβαση που είχε υπογραφεί, μελετάται συνεχώς.

Η κα Καζάκου στάθηκε και στις δυσκολίες λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, το οποίο δεν έχει το προσωπικό για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, με αποτέλεσμα να γίνεται τεράστια προσπάθεια από όλους, ώστε όλα να κυλούν ομαλά, αναφορικά με τη λειτουργία του.