Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 19 Απριλίου 2014 16:11

Μηχανάκι παρέσυρε πεζή στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας! - Στο αυτόφωρο ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας, σημειώθηκε λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στο πλακόστρωτο του ιστορικού κέντρου της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οδηγός βέσπας που κινούνταν στην κατηφόρα της Οδού Θεοφάνους λίγο πριν φτάσει στο πλακόστρωτο της κεντρικής αγοράς έχασε τον έλεγχο του δικύκλου με αποτέλεσμα να παρασύρει πεζή που κινούνταν στην κεντρική αγορά.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση αφού λόγω και της ημέρας υπήρχε πολύς κόσμος. Περαστικοί αλλά και καταστηματάρχες σήκωσαν τη γυναίκα η οποία ήταν σοκαρισμένη και ένιωθε έντονο πόνο στη μέση. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας για προληπτικές εξετάσεις. Οι αστυνομικοί οδήγησαν στο αυτόφωρο τον οδηγό, καθώς διαπιστώθηκε επιπλέον ότι ήταν σε κατάσταση μέθης.

Το περιστατικό θα πρέπει να προβληματίσει έντονα τις αρμόδιες αρχές, αφού κυρίως από τη στιγμή που καταργήθηκε η δημοτική αστυνομία η κεντρική αγορά της πόλης και τα πλακόστρωτα γύρω από αυτή έχουν γίνει ξέφραγο αμπέλι με τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα να κυκλοφορούν και να παρκάρουν ανενόχλητα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!