Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 15:07

Στις 20 Μαΐου δημοπρατείται η φωτεινή σηματοδότηση στον κόμβο Φραξύλα

Την Τρίτη 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η δημοπράτηση για το έργο «Συντήρηση κόμβου Φραξύλα και τοποθέτηση φωτεινής σηματοδότησης» με προϋπολογισμό 150 χιλιάδες ευρώ.

Όπως τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, με την παρέμβαση αυτή θα λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που καθιστά ιδιαίτερα προβληματική την κυκλοφορία στην παραλιακή οδό κυρίως το καλοκαίρι , τις αργίες και τις «ημέρες αιχμής».

Οι παρεμβάσεις για την συντήρηση και την τοποθέτηση σηματοδότησης στο σημείο που συνδέει ουσιαστικά την εθνική οδό Πρέβεζας –Iωαννίνων με την Εθνική Οδό Πρέβεζας-Hγουμενίτσας καλύπτουν ένα πάγιο αίτημα των φορέων , των κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής.

Το αντίστοιχο έργο εξάλλου που υλοποιήθηκε στον κόμβο του Μύτικα αναβάθμισε σημαντικά την παραλιακή οδό ενώ σε συνάρτηση με την παράδοση της Γέφυρας της Δέσπως, ασφαλτοστρώσεις, διαγραμμίσεις και άλλες παρεμβάσεις έδωσε “ανάσα” σε ένα οδικό δίκτυο με ιδιαίτερη αυξημένη κυκλοφορία λόγω και των οχημάτων που κινούνται μέσω της υποθαλάσσιας ζεύξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης, διαγράμμισης , ηλεκτροφωτισμού και αποκαταστάσεις ( όπως αυτή της επικίνδυνης καθίζησης στο Μιχαλίτσι) πραγματοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Ηπείρου και την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και στο οδικο δίκτυο της εθνικής οδού Πρέβεζας –Iωαννίνων ενώ έργα υλοποιήθηκαν και στις τοπικές κοινότητες.