Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 09 Μαϊος 2014 09:45

Εγκαίνια του νέου καταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στον Λούρο

Με επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου την Τετάρτη 7 Μαΐου στον Λούρο.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμά της αποδεικνύοντας εμπράκτως τόσο την στήριξή του στην προσπάθεια της Τράπεζας για ανάπτυξη και εξέλιξη όσο και την ανάγκη παρουσίας της μοναδικής Ηπειρώτικης Τράπεζας και σε μικρότερες αστικές και αγροτικές περιοχές.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου δια του Προέδρου της κ. Κωνσταντίνου Ζωνίδη καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας πως στόχος του παρόντος καταστήματος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Λούρου και της ευρύτερης περιοχής. Με την ομιλία του παρουσίασε τη σταθερά ανοδική πορεία της Τράπεζας μέσα από αντίξοες οικονομικές συνθήκες ενώ παράλληλα επισήμανε ότι: «Η ανοδική πορεία της οφείλεται στη συνετή και χρηστή Διοίκηση, στην άοκνη προσπάθεια των στελεχών της και στην άμεση και φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού της .Αλλά πάνω από όλα οφείλεται στην εμπιστοσύνη και την αγάπη που έχουν προς τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου οι χιλιάδες Ηπειρώτες.», καλώντας τους παράλληλα να συνεχίσουν την ενίσχυσή της κάνοντας πράξη το όνειρο της ανάπτυξης.

hpeirou 6

Σε ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής κ. Βασίλειος Τσουκανέλης τόνισε τη συνεχή και απρόσκοπτη παρουσία της Τράπεζας στο πλευρό των πελατών- Συνεταίρων της με την ταυτόχρονη ανταπόκριση και εκείνων. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Παρέχουμε όλη την γκάμα των τραπεζικών προϊόντων και μέσα σε μόνο τρεις μήνες τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά: 165 κάτοικοι της περιοχής σας είναι ήδη πελάτες μας και οι καταθέσεις ξεπέρασαν ήδη το 1.500.000€. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου θα συνεχίσει να αναπτύσσεται αν όλοι οι Ηπειρώτες βοηθήσουμε.»

Η Διοίκηση της Τράπεζας ευχαρίστησε όλους τους Ηπειρώτες για τη στήριξή τους ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε για την παρουσία και τον ενεργό της ρόλο στην ανάπτυξη του τόπου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο νυν Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαΐλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιαμμάς, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Πρέβεζας κ.κ. Κλάπας Μιλτιάδης και Παππάς Δημήτρης καθώς και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου. .