Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 14:52

Η 131 Σ.Μ. τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ομάδα της 131 Σμηναρχίας Μάχης με επικεφαλής τον Διοικητή Νικόλαο Βέκκιο προχώρησε στον καθαρισμό της Κυανής Ακτής από το ύψος των Ιαματικών Λουτρών έως το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου.

Η ομάδα της 131 Σμηναρχίας Μάχης όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια , χρησιμοποιώντας οχήματα της καθάρισε αρχικά την παραλία της Βόνιτσας και αμέσως μετά την Κυανή Ακτή.

DSC03682

Πλαστικές σακούλες, μπουκάλια και κάθε είδους απορρίμματα συγκεντρώθηκαν από τους εθελοντές και απομακρύνθηκαν με τα οχήματα του Δήμου της Πρέβεζας ο ο οποίος συμμετείχε στην πρωτοβουλία.

Ο Διοικητής της 131 Σ.Μ και ανώτερος Διοικητής Φρουράς Πρέβεζας-Λευκάδας Νικόλαος Βέκκιος τόνισε ότι με αυτό τον τρόπο δίνεται ένα μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και κυρίως των ακτών.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης ευχαρίστησε το προσωπικό και τον Διοικητή της 131 Σμηναρχίας Μάχης για τον εθελοντισμό τους σημειώνοντας ότι απαιτείται συντονισμένη και συνεχής προσπάθεια για να κάνουμε πράξη την προστασία του περιβάλλοντος όχι για μία αλλά για όλες τις ημέρες του χρόνου.