Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 02:24

«Άκυρος συναγερμός» για τους 2.500 μοτοσυκλετιστές των «Αγγέλων της Κόλασης» που βρέθηκαν στην Ήπειρο

Συναγερμός είχε σημάνει τις τελευταίες ημέρες στην Α.Δ. Πρέβεζας, αλλά και στις αστυνομικές δυνάμεις της Ηπείρου, για την παρουσία 2.500 μοτοσυκλετιστών των Hells Angels (Άγγελοι της Κόλασης), στην περιοχή μας και ειδικότερα σε κάμπινγκ στη Θεσπρωτία.

Αστυνομικές δυνάμεις από την Π.Ε. Πρέβεζας, αλλά και όλη την Ήπειρο καθημερινά μεταφέρονταν σε Πάργα, Σύβοτα, Ηγουμενίτσα και άλλες περιοχές για να ελέγχουν τις κινήσεις των μοτοσυκλετιστών, καθώς οι Hells Angels περιλαμβάνονται -τόσο από τις αρχές των ΗΠΑ όσο και την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για την Αντιμετώπιση του Εγκλήματος (Europol)- στις συμμορίες μοτοσυκλετιστών που αναπτύσσουν εγκληματικές δραστηριότητες (οutlaw).

1433602508-greece-hundreds-harleydavidson-owners--in-igoumenitsa 7787094

Παρ' όλα αυτά σε κάθε επαφή -σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza- που είχαν με τις αστυνομικές δυνάμεις ήταν ευγενικοί, συνεργάσιμοι και δε δημιούργησαν προβλήματα, σεβόμενοι την περιοχή που τους φιλοξενεί.

1433602516-greece-hundreds-harleydavidson-owners--in-igoumenitsa 7786965

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η ανησυχία της Europol, επικεντρωνόταν κυρίως στην κοινή παρουσία Αλβανών, Σκοπιανών, Σέρβων και Κροατών μοτοσυκλετιστών, που αν μη τι άλλο δημιουργούν ένα «εκρηκτικό μείγμα».