Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 00:50

Ο Αντώνης Νικοπολίδης εκεί που άρχισαν όλα...

Τον ελάχιστο φόρο τιμής, στη γη που τον δημιούργησε, στους χώρους που ανατράφηκε, στους δρόμους που περπάτησε χτίζοντας τα όνειρά του, θα αποτίσει ο Αντώνης Νικοπολίδηs σήμερα, Δευτέρα 30 Ιουλίου.

Στην Αρτα γεννήθηκε και ανδρώθηκε κι εκεί επιστρέφει την τελευταία ημέρα του τρέχοντος μήνα για να κάνει την παρουσίαση του αυτοβιογραφικού βιβλίου του με τίτλο «Ο Αγώνας της Ζωής μου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις MVPublications... Μέσα στις σελίδες του βιβλίου, γίνεται σημαντική αναφορά για τα νεανικά χρόνια του στην Αρτα, τη σχέση με τον πατέρα του, τις γεωργικές εργασίες, τις δυσκολίες, τα οράματα που γεννήθηκαν δίπλα στο οικόπεδο, το οποίο ο ίδιος αναγάγει στο δικό του Μαρακάνα...

Η εκδήλωση της παρουσίασης θα γίνει στο Συνεδριακό χώρο «Διώνη» στις 8μ.μ και ο Αντώνης Νικοπλίδης θα είναι εκεί, να μιλήσει στο κοινό της ιδιαίτερης πατρίδας του, να ανταλλάξει απόψεις, να φωτογραφηθεί, να υπογράψει το βιβλίο του.

Είναι η πρώτη παρουσίαση που θα κάνει ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Εθνική ομάδα, εκτός Αθηνών, και ήταν δική του επιθυμία να είναι η Αρτα αυτή που θα ανοίξει των κύκλο των περιφερειακών εκδηλώσεων για το βιβλίο του.