Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 20:37

Ένταση και προσαγωγές στη ΔΩΔΩΝΗ

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα,  καθώς οι  νέοι ιδιοκτήτες της ΔΩΔΩΝΗ, θέλησαν να αναλάβουν τον έλεγχο του νέου «περιουσιακού» τους στοιχείου, μαζί με την Αστυνομία και βρήκαν απέναντί τους, τους Κτηνοτρόφους.

Οι Κτηνοτρόφοι που διαδήλωναν μαζί με τα τρακτέρ τους, εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου της γαλακτοβιομηχανίας, όπου απωθήθηκαν  από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές και συλλήψεις, μεταξύ των οποίων ο εκπρόσωπος του Πανηπειρωτικού Συνεταιρισμού, Μιχάλης Τζίμας και ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, Χριστόδουλος Μπαλτογιάννης, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο εκπρόσωπος της νέας ιδιοκτησίας της ΔΩΔΩΝΗ.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων βρέθηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Μιχάλης Κασσής, οποίος μηνύθηκε από τον νέο ιδιοκτήτη για παραβίασης της  πόρτας  του εργοστασίου και εξύβρισης των Θείων.

Ο βουλευτής με τη σειρά του υπέβαλε μήνυση εις βάρος του εκπροσώπου της νέας εταιρείας, για ψευδή καταμήνυση.

Μέχρι την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές, οι Κτηνοτρόφοι, αλλά και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο χώρο του εργοστασίου.