Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 10:05

Εισαγγελέας στην Περιφέρεια Ηπείρου για τιμολόγια παρελθόντων ετών – Καχριμάνης: “Ανυπόστατες καταγγελίες και λάσπη”

Περιπτώσεις κακοδιαχείρισης, παρατυπιών και παραλείψεων σε φορείς του Δημοσίου, καταγράφει η Έκθεση της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων, που συνοδεύει τον Προϋπολογισμό του Ελληνικού Κράτους, που κατατέθηκε προς συζήτηση στη Βουλή.

Σύμφωνα με την Έκθεση, οι Δημοσιονομικές Υπηρεσίες Εποπτείας κι Ελέγχου, έχουν ξεκινήσει επιπλέον “ξεσκόνισμα” των οικονομικών, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας σε αρκετούς φορείς του δημοσίου, ανάμεσα στους οποίους και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης επιβεβαίωσε το γεγονός, μιλώντας στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, αναφέροντας πως η Οικονομική Αστυνομία ζήτησε εντάλματα πληρωμής και τιμολόγια της Περιφέρειας προς συγκεκριμένη υπηρεσία εστίασης. Μία διαδικασία που κινήθηκε έπειτα από καταγγελία και αφορά τα έτη 2011 και 2013.

Ο κ. Καχριμάνης έκανε λόγο για ανυπόστατες καταγγελίες που στόχο έχουν να ρίξουν “λάσπη” στον ίδιο, αλλά και σε συγγενικά του πρόσωπα και να τον πλήξουν πολιτικά.