Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 13:35

Ιδρύθηκε Πανηπειρωτική Ένωση Επαγγελματιών Αγροτών

Στην ίδρυση Πανηπειρωτικής Ένωσης Επαγγελματιών Αγροτών προχώρησαν επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα της Περιφερέρειας Ηπείρου και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:

“Ύστερα από προτροπή και την ανάγκη αναδιοργάνωσης των επαγγελματιών του πρωτογενή τομέα στην Περιφέρεια της Ηπείρου συγκροτήθηκε σήμερα Κυριακή 10/3/2019 η Ιδρυτική ομάδα της Πανηπειρωτικής Ένωσης Επαγγελματιών Αγροτών και εν συντομία (Π.Ε.Ε.Α.).

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι : Τσίρκας Κώστας(Άρτα),Κώστας Καρατζένης(Άρτα), Λάμπρος Τσιλιγίαννης(Άρτα) ,Παντελής Ευθυμίου(Άρτα), Σιντόρης Βασίλης (Θεσπρωτία ), Νίκος Γκίζας (Ιωάννινα), Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης (Ιωάννινα) , Λιόντος Γιώργος (Πρέβεζα) , Τσαλικίδης Δημήτρης(Πρέβεζα), Λεωνίδας Ραβανός (Πρέβεζα).

Στη συζήτηση που έγινε αποφασιστήκαν τα ακόλουθα :

1) Την ενημέρωση ανά Περιφερειακή Ενότητα όλων των κατά πλήρη επάγγελμα αγροτών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων , αλιέων ,δασοκόμων για τον νέο Πανηπειρωτικό φορέα που δημιουργείται .

2) Ανάδειξη της προσωρινής επιτροπής της ΠΕΕΑ για την διεκπεραίωση όλων των ενεργειών μέχρι την συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου. Η επιτροπή αποτελείται από όλους τους προαναφερόμενους .

3) Τους στόχους αλλά και τον ρόλο που θα έχει η ΠΕΕΑ ως φορέας.

4) Τον ορισμό ημερομηνίας για την Γενική συνέλευση της ΠΕΕΑ και ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου αλλά και ελεγκτικής επιτροπής”.