Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 16:25

Συνελήφθησαν στην Ελεούσα Ιωαννίνων με 95 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οδήγησαν σήμερα (02-05-2019) το πρωί στην Ελεούσα Ιωαννίνων, στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 22 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης (στη διασταύρωση Ελεούσας Ιωαννίνων) και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 22χρονος και ο 24χρονος, ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα.

Σε έρευνα που έγινε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν στην καμπίνα του οχήματος καθώς και στο χώρο των αποσκευών, (40) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (94) κιλών και (800) γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -94- κιλά και -800- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών,
  • τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.