Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 10:51

Διατηρήθηκαν οι ειδικοί σύμβουλοι-συνεργάτες της περιφερειακής αρχής – Ποιοι είναι και ποιες οι αρμοδιότητές τους

Με απόφασή του ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης ενέκρινε τη διατήρηση των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου των Ειδικών Συμβούλων - Ειδικών Συνεργατών - Επιστημονικών Συνεργατών του Περιφερειάρχη Ηπείρου και των Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Ηπείρου, από 01 Σεπτεμβρίου 2019 και για όλη τη διάρκεια της θητείας της νέας Περιφερειακής Αρχής και συγκεκριμένα:

α) της Βήρου Ελένης του Κωνσταντίνου, ΠΕ Πολιτικών Επιστημών & Δημόσιας Διοίκησης, ως Ειδική Σύμβουλος του Περιφερειάρχη Ηπείρου, με ειδικά καθήκοντα και αρμοδιότητες επί θεμάτων δημοσίων σχέσεων, πολιτισμού, τουρισμού και εκδόσεων της Περιφέρειας Ηπείρου.

β) του Μανούρη Νικολάου του Βασιλείου, ΔΕ Δημοσιογράφων, ως Ειδικού Συνεργάτη του Περιφερειάρχη Ηπείρου με ειδικά καθήκοντα και αρμοδιότητες επί θεμάτων ενημέρωσης πολιτών, τύπου και Μ.Μ.Ε. της Περιφέρειας Ηπείρου.

γ) του Λογοθέτη Θωμά του Κωνσταντίνου, ΠΕ Οικονομικού, ως Επιστημονικού Συνεργάτη του Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Θεσπρωτίας, με ειδικά καθήκοντα και αρμοδιότητες επί οικονομικών θεμάτων και οργάνωσης της ΠΕ Θεσπρωτίας.

δ) της Βρεττού Ευσταθίας του Βασιλείου, ΠΕ Περιβαλλοντολόγος, ως Ειδική Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Πρέβεζας, με ειδικά καθήκοντα και αρμοδιότητες επί θεμάτων περιβάλλοντος, τεχνολογιών περιβάλλοντος και ανάπτυξης της ΠΕ Πρέβεζας.

ε) της Ζήση Βασιλικής του Λάμπρου, ΠΕ Οικονομολόγων (Διοίκησης Επιχειρήσεων), ως Επιστημονική Συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Άρτας, με ειδικά καθήκοντα και αρμοδιότητες επί θεμάτων οργάνωσης και διοίκησης των υπηρεσιών της ΠΕ Άρτας.