Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 15:46

Οι Ηπειρώτες της Ευρώπης ανταμώνουν...

Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης σε συνεργασία με τον Ηπειρωτικό Σύλλογο Ludwigshafen διοργανώνουν, το Δ΄ Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης στη Gemeinde Ketsch am Rhein, δίπλα στο Ρήνο (Ανάμεσα από Ludwigshafen και Hockenheim), σήμερα και αύριο.

Το Δ΄ΑΝΤΑΜΩΜΑ Ηπειρωτών Ευρώπης είναι η κεντρική εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης και είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων.

Λαμβάνει χώρα στην περίφημη Rheinhalle Ketsch χωρητικότητας 1100 και πλέον θέσεων με τη συμμετοχή Ηπειρωτικών Συλλόγων από όλη την Ευρώπη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, κλαρίνο και τραγούδι έκπληξη, που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα και την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά συγκροτήματα των Συλλόγων της Ευρώπης.

Παραγωγοί και βιοτέχνες από την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Ήπειρο, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τοπικά προϊόντα στην αγορά της Γερμανίας και της Ευρώπης.

Αύριο θα γίνει το καθιερωμένο Οικονομικό Φόρουμ με διαλέξεις και συζητήσεις για την ανάπτυξη της Ηπείρου και τη δυνατότητα προώθησης προϊόντων της ιδιαίτερης πατρίδας μας στο εξωτερικό.