Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 11:09

Ορίζοντες Ηπείρου: Σε παράλληλο σύμπαν ο κ. Καχριμάνης

Τη συνάντηση Καχριμάνη με τον πρωθυπουργό και την παραλαβή της μελέτης από κόμβο Καμπής μέχρι κόμβο Ζέφυρου (δείτε εδώ) σχολιάζει η παράταξη "Ορίζοντες Ηπείρου".

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Όπως ενημέρωσε ο κ. Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό και παρέλαβε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τη μελέτη της εθνικής οδού από κόμβο Καμπής της Ιόνιας οδού μέχρι κόμβου Ζέφυρο Π.Ε. Πρέβεζας, προκειμένου να την προσαρμόσει στα τωρινά δεδομένα και να την «ωριμάσει» ώστε στη συνέχεια να την εντάξει σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Η εξέλιξη αυτή θυμίζει ακριβώς την πλήρη αποτυχία του στο θέμα του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά.

Φαίνεται ότι ο κ. Καχριμάνης είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως και σε ότι έχει να κάνει με τα έργα υποδομών - μεταφορών στην Ήπειρο.

Όταν οι Ορίζοντες Ηπείρου κατέκριναν την επιλογή του Περιφερειάρχη να αναλάβει η Περιφέρεια Ηπείρου την ολοκλήρωση της μελέτης για την επέκταση της Ιόνιας οδού από τα Γιάννενα μέχρι την Κακαβιά, εκείνος έβλεπε οράματα για Ταμεία Ανάκαμψης και άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Ενάμιση χρόνο μετά όλη  η Ήπειρος γνωρίζει την «επιτυχία» του κ. Καχριμάνη.

Ο δρόμος κουτσουρεύτηκε, η μελέτη γύρισε πίσω στο υπουργείο Υποδομών και η χρηματοδότηση αγνοείται.

Στην ίδια μοίρα φαίνεται όμως ότι πέφτει και το έργο της παράκαμψης της Φιλιππιάδας.

Με λίγα λόγια, Ιωάννινα – Κακαβιά και Καμπή Ιόνιας οδού μέχρι κόμβο Ζέφυρο της Πρέβεζας οδεύουν σε παράλληλους δρόμους με τα ίδια αρνητικά αποτελέσματα.

Με ακόμα λιγότερα, ο κ. Καχριμάνης ζει και κινείται στο δικό του παράλληλο σύμπαν.

Μήπως τελικά η συνάντηση με τον πρωθυπουργό έγινε στο ίδιο παράλληλο σύμπαν;