Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 11:28

Γενικός διευθυντής της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. ο Tom Seepers

Ένα πρόσωπο που έχει συμμετέχει σε αγοραπωλησίες σε όλο τον κόσμο, ένα «γεράκι» των αγορών, αναλαμβάνει νέος γενικός διευθυντής της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. Ο λόγος για τον Tom Seepers, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται σε ορισμένες οργανωτικές αλλαγές που έγιναν στην εταιρία.

 

Η ανακοίνωση της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. αναφέρει:

 

 

«Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, οι οποίοι δεν επιτρέπουν τη μόνιμη εγκατάσταση του στα Ιωάννινα, ο κος Δημήτρης Κάφαλης, από την 1η Σεπτεμβρίου 2013, ανέλαβε νέα καθήκοντα ως σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα αναδιοργάνωσης της εταιρίας.

Από 1η Σεπτεμβρίου 2013, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ κος Tom Seepers.

Ο κ. Πέτρος Γιανουλόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του εξωτερικού Συμβούλου του Δ.Σ σε θέματα προσωπικού.

Ο κ. Γιανουλόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία από τη θητεία του ως Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων σε πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών αγαθών.

Ο κ. Ιωάννης Καλύβας αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδος.

Ο κ. Καλύβας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στους τομείς των πωλήσεων, μάρκετινγκ πελατών και μάρκετινγκ σε κορυφαίες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών αγαθών.

Με τη βεβαιότητα της προσήλωσης στην επίτευξη των στόχων της ηπειρωτικής γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε που είναι η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρείας και η εδραίωση της ηγετικής θέσης τόσο στην εσωτερική όσο και τη διεθνή αγορά, προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Δ.Σ εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Michael O’Neill».