Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 25 Μαρτίου 2025 18:40

Ο Δήμος Πάργας τίμησε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Καναλάκι

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και εθνική υπερηφάνεια εορτάστηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Πάργας.

IMG 5398

Σε σχετικό δελτίο τύπου ο δήμος Πάργας αναφέρει:Στο Καναλάκι, έδρα του Δήμου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση, παρουσία του Δημάρχου Πάργας κ. Νίκου Ζαχαριά, του βουλευτή Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνου Μπάρκα, των Αντιδημάρχων κ. Θωμά Κασκάνη και κ. Γεωργίου Χριστάκη, καθώς και Δημοτικών Συμβούλων.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καναλακίου, ενώ ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Καναλακίου . Στη συνέχεια, μαθητές των σχολείων της περιοχής, καθώς και πολιτιστικοί σύλλογοι, παρήλασαν με υπερηφάνεια, αποτίοντας φόρο τιμής στους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης.

IMG 5401

Μετά το πέρας της παρέλασης, στην κεντρική πλατεία του Καναλακίου, παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα από τους χορευτικούς συλλόγους «Αχέρων» και «Ο Νάρκισσος». Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα μοναδικό πολιτιστικό θέαμα, τιμώντας την ιστορία και την παράδοση του τόπου.

Ο Δήμος Πάργας ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή των εκδηλώσεων, δίνοντας το πατριωτικό μήνυμα της ημέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.