Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 08:42

Επί 20 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην ΕΤΑΝΑΜ – Δίπλα τους βρέθηκε το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας

Την Πέμπτη 17/7 μέλη του Δ.Σ του Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων μαζί με εκπροσώπους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ καθώς και τον περιφερειακό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Κωτσαντή επισκέφτηκαν τους εργαζόμενους στην ΕΤΑΝΑΜ και συζήτησαν σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για 20 μήνες και αντιμετωπίζουν συνθήκες εργασιακής ανασφάλειας. Οι αντιπρόσωποι του ΠΑΜΕ μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο συνομίλησαν με τους εργαζόμενους, ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και τους κάλεσαν να μη συμβιβαστούν και υποταχθούν με αυτή την κατάσταση, να αγωνιστούν για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Τους κάλεσαν να κλιμακώσουν την αγωνιστική τους δράση και να διεκδικήσουν δυναμικά ότι δικαιούνται, καλώντας τους ταυτόχρονα να δυναμώσουν το σωματείο, τη δική τους δηλαδή φωνή και δύναμη βάζοντας εμπόδια στην αντεργατική λαίλαπα.

Επίσης οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ δεσμεύτηκαν απέναντι στους εργαζόμενους ότι θα είναι στο πλάι τους σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία αποφασίσουν με προοπτική κλιμάκωσης του αγώνα τους. Σαν μία πρώτη ενέργεια πίεσης θα είναι η συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη την επόμενη εβδομάδα.

Τόνισαν ότι μόνο μέσα από τον οργανωμένο και ταξικά προσανατολισμένο αγώνα, μπορούν οι εργαζόμενοι να γίνουν πιο δυνατοί απέναντι στην εργοδοσία και τους εντεταλμένους της στο συνδικαλιστικό κίνημα.