Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014 19:02

Το «πόθεν έσχες» του Αλέκου Καχριμάνη σε δημόσια θέα για λίγες ώρες προτού ανακληθεί...

Για περίπου 2,5 ώρες αναρτήθηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και σε δημόσια θέα για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο πολίτη, η δήλωση «Πόθεν έσχες 2014», του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, προς τη Γ’ Μονάδα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης.

Ο Περιφερειάρχης φαίνεται να δηλώνει μαζί με τη σύζυγό του για το οικονομικό έτος 2014, περίπου 60.000 ευρώ, φορολογούμενα εισοδήματα, εμφανίζεται η συμμετοχή του κ. Καχριμάνη σε αρκετά ακίνητα σε Μέτσοβο, Γιάννενα και Φραξύλα Πρέβεζας, η συμμετοχή του σε κάποιες εταιρίες, καθώς και σε τραπεζικούς λογαριασμούς σε Eurobank, Πειραιώς, Εθνική, Alpha.

Παράλληλα εμφανίζει στην κατοχή του δύο αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού.

 

Η δήλωση ανέβηκε σε ΑΥΤΗ (κλικάρετε ΕΔΩ), τη διεύθυνση στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

 

Έπειτα από 2,5 ώρες περίπου, το σχετικό έγγραφο κατέβηκε από το διαδίκτυο. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως σε δημόσια θέα, βρίσκονταν προσωπικά στοιχεία του Περιφερειάρχη και της οικογένειάς του (τηλέφωνα, διευθύνσεις κατοικιών, πινακίδες αυτοκινήτων, ΑΦΜ, ΑΔΤ), γεγονός που προκαλεί απορίες, καθώς για ένα πρόσωπο όπως ο Περιφερειάρχης, κάτι τέτοιο δημιουργεί και κινδύνους πολλούς.

Όπως και να έχει είναι θετικό τα «πόθεν έσχες» των αιρετών να είναι σε κοινή θέα για όλους τους πολίτες.