Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 16:31

Επιβεβαίωση του atpreveza για τους εντεταλμένους συμβούλους – Συνολικά θα είναι 7

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του atpreveza (διαβάστε ΕΔΩ), αναφορικά με τα ονόματα των εντεταλμένων συμβούλων, αποτελούν οι σχετικές αποφάσεις που υπέγραψε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Χρήστος Μπαϊλης, ωστόσο πέρα από τα τρία πρόσωπα που αναφέραμε (Συγκούνας, Αγγέλη, Κορωναίος), οι εντεταλμένοι σύμβουλοι θα είναι επτά.

Ειδικότερα η κα Αγγέλη – Παπαϊωαννίδου Ελευθερία (Ρίτσα) θα είναι Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος χωρίς αμοιβή, για το χρονικό διάστημα δυόμιση ετών από 1/9/2014, υπεύθυνη σε θέματα εποπτείας και συντονισμού Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικές Δομές.

Ο κ. Κορωναίος Κοσμάς ορίστηκε Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος χωρίς αμοιβή, για το χρονικό διάστημα δυόμιση ετών από 1/9/2014, υπεύθυνος σε θέματα εποπτείας και συντονισμού Πολιτισμού, Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής και σύνταξης οριστικοποίησης και ωρίμανσης μελετών και ένταξης έργων σε προγράμματα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ.

Ο κ. Συγκούνας Ευάγγελος θα είναι Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος χωρίς αμοιβή, για το χρονικό διάστημα δυόμιση ετών από 1/9/2014, υπεύθυνος σε θέματα εποπτείας και συντονισμού Αθλητισμού, Τουρισμού, Δημόσιας Υγείας, Επικοινωνίας και Δημοσιών Σχέσεων και του Δικτύου Εθελοντισμού.

Ο κ. Κακιούζης Χαράλαμπος ορίστηκε Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος χωρίς αμοιβή, για το χρονικό διάστημα δυόμιση ετών από 1/9/2014, υπεύθυνος σε θέματα εποπτείας και συντονισμού της εύρυθμης λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου.

Ο κ. Ροπόκης Ευάγγελος ορίστηκε Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος χωρίς αμοιβή, για το χρονικό διάστημα δυόμιση ετών από 1/9/2014, υπεύθυνος σε θέματα εποπτείας και συντονισμού Δημοτικής Περιουσίας, κληροδοτημάτων και κοινοχρήστων χώρων (πλατείες, παιδικές χαρές κ.λ.π.)

Ο κ. Κώτσης Δημήτριος ορίστηκε Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος χωρίς αμοιβή, για το χρονικό διάστημα δυόμιση ετών από 1/9/2014, υπεύθυνος σε θέματα εποπτείας και συντονισμού υλοποίησης προγραμμάτων απασχόλησης με σκοπό την καταπολέμηση της ανεργίας.

Ο κ. Ντίτσος Γεράσιμος (Μάκης) ορίστηκε Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος χωρίς αμοιβή, για το χρονικό διάστημα δυόμιση ετών από 1/9/2014, υπεύθυνος σε θέματα εποπτείας και συντονισμού Νεολαίας και Μαζικού Αθλητισμού.

Παράλληλα η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κα Βαρτελάτου Στυλιανή θα είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πρέβεζας.