Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2012 14:47

Δήλωση στήριξης στην ΑΝΤ. ΑΡ.ΣΥ.Α για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου από τον Άγγελο Στεργίου

Ο Άγγελος Στεργίου, υποψήφιος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στην Πρέβεζα στις εκλογές της 6ης Μαΐου, δημοσιοποίησε τη στήριξή του στην τοπική επιτροπή της οργάνωσης και τα στελέχη της εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου και εξήγησε τους λόγους που δε του επιτρέπουν να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο σε αυτή την αναμέτρηση.

Στη δήλωσή του αναφέρει: «Στις εκλογές της 6ης Μάη, εκφράστηκε όχι μόνο μία συνολική αντίθεση προς την πολιτική του Μνημονίου και της λιτότητας αλλά και μια συνολική κατακραυγή στο χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους του που εναλλάσσονταν για δεκαετίες. Η μεγάλη άνοδος της Αριστεράς αποτύπωσε τη συμβολή της στου μεγάλους κοινωνικούς αγώνες που έδωσαν οι εργαζόμενοι και η νεολαία όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η ΑΝΤ. ΑΡ. ΣΥ. Α έπαιξε καθοριστικό ρόλο τόσο σε επίπεδο κινήματος όσο και στην πολιτική έκφραση της αντίστασης του κόσμου ενάντια στις πολιτικές της εξαθλίωσης. Το ποσοστό του 1,2% που κατέγραψε, είναι το μεγαλύτερο ιστορικά σε εκλογικές αναμετρήσεις για την αντικαπιταλιστική-επαναστατική Αριστερά αλλά είναι μόνο η αρχή για μία μεγαλύτερη παρέμβαση και δίνει στις δυνάμεις της ΑΝΤ. ΑΡ. ΣΥ.Α πανελλαδικά την προοπτική να συνεχίσει τους αγώνες της. Η στήριξη των ψηφοδελτίων της ΑΝΤ. ΑΡ.ΣΥ. Α και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι πολιτική τοποθέτηση ελπίδας και ανατροπής.

Για προσωπικούς λόγους, δε συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Τ. Ε. Πρέβεζας της ΑΝΤ. ΑΡ. ΣΥ.Α , όμως θα συνεχίσω να στηρίζω τον αγώνα των συντρόφων και των συντροφισσών τόσο στην πόλη της Πρέβεζας όσο και πανελλαδικά, τον αγώνα τους για κοινωνική απελευθέρωση».