Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 02:00

«Παίζει» δυνατά το όνομα του Γιώργου Κολοβάτσιου για υποψήφιου βουλευτή Πρέβεζας με τη ΝΔ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο νυν βουλευτής Πρέβεζας Δημήτρης Τσουμάνης και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, είναι δύο ονόματα που έχουν «κλειδώσει» δύο θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα, σε περίπτωση που έχουμε εκλογές σε λίγους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza και το όνομα του δημοσιογράφου, Γιώργου Κολοβάτσιου, «παίζει» δυνατά για να είναι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Πρέβεζας.

Η διαρροή του ονόματος μάλιστα προήλθε μέσα από τα Κεντρικά της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού, σταθμίζοντας την αξιοπρεπή και συνεπή στάση του κου Κολοβάτσιου, αλλά και την ενασχόλησή του με θέματα του Νομού Πρέβεζας (είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής «Άγιος Βησσαρίων»).

Το περιβάλλον του δημοσιογράφου, υποστηρίζει πως ο Γιώργος Κολοβάτσιος, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στην «εκλογική μάχη» από τη θέση του υποψήφιου βουλευτή του Νομού Πρέβεζας, ωστόσο η επαγγελματική του πορεία, αλλά και το γεγονός ότι αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία ως λειτούργημα και προσφορά τον οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις. Τα τηλεφωνήματα όμως που δέχθηκε από τη στιγμή που διέρρευσε το όνομά του, με θετικά μηνύματα για τυχόν συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και η εκτίμηση προς το πρόσωπό του, τον συγκίνησαν.

Το atpreveza, επικοινώνησε με τον Γιώργο Κολοβάτσιο, ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας και τόνισε ότι σύντομα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

 

Π.Τ.