Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 16:22

Σε Φιλιππιάδα και Πρέβεζα συνέχισαν τις «εξορμήσεις» τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Επί... ποδός είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο Νομό Πρέβεζας, εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής. Το περασμένο Σάββατο, πραγματοποιήθηκε στη Φιλιππιάδα, ομιλία, στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο Νομό Κώστας Μπάρκας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και η συνυποψήφιά του Πέγκυ Κανελλοπούλου.

Στην ολοκλήρωση της νίκης του ψηφοδελτίου αναφέρθηκε στην ομιλία του και ο Κώστας Μπάρκας, ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα ότι το μήνυμα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις 17 Ιουνίου, είναι μήνυμα ελπίδας όχι μόνο για τον ελληνικό λαό, αλλά και για τους λαούς της Ευρώπης, οι οποίοι βιώνουν την ίδια οικονομική κρίση.

Κάλεσε τους πολίτες να δώσουν την ψήφο τους στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς το φόβο που προσπαθούν να καλλιεργήσουν οι αντίπαλοι. Και τέλος, τόνισε ότι στις εκλογές του Ιουνίου θα αναδείξει και η Πρέβεζα το δικό της βουλευτή, του ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπορευθεί με όλη την χώρα στο δρόμο της ελπίδας.

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, περιόδευσαν σήμερα και στην Πρέβεζα, διανέμοντας προεκλογικό υλικό και μιλώντας με τους πολίτες.