Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 19:11

Αρνήθηκε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πρέβεζα ο Γιώργος Κολοβάτσιος – Το «παρασκήνιο» γύρω από τις επιλογές

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Πρέβεζας, φαίνεται πως «κλείνει», έπειτα από την οριστική άρνηση του Γιώργου Κολοβάτσιου, να συμμετέχει. Ο δημοσιογράφος του Star, σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, συναντήθηκε με επιτελείς του Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι τον πίεσαν να δεχθεί, ωστόσο ο κ. Κολοβάτσιος, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους αρνήθηκε.

Πιθανότατα λοιπόν την 4η θέση του ψηφοδελτίου στο Νομό Πρέβεζας, θα λάβει ο κ. Χρήστου, που προέρχεται από την ΟΝΝΕΔ («σίγουροι» θεωρούνται οι Τσουμάνης, Γιαννάκης και πολλές πιθανότητες έχει η Μαρία Κατσικοβόρδου).

nd11

Υπάρχει όμως και στο Νομό Πρέβεζας, πολιτικό «παρασκήνιο» γύρω από τις επιλογές της ΝΔ (όπως στην περίπτωση Κολοβάτσιου). Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza, το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά, σε Νομούς όπως αυτός της Πρέβεζας, όπου το ΠΑΣΟΚ είχε συγκρατήσει μεγάλο ποσοστό ψήφων στις εκλογές του 2012 (14,81%) και η διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν πολύ μεγάλη (λίγο παραπάνω από 3.000 ψήφους), θεωρεί πως τα ψηφοδέλτιά του δεν είναι ιδιαίτερα «δυνατά» και γι' αυτό επιδίωξε την κάθοδο στον εκλογικό «στίβο» του κου Κολοβάτσιου, ο οποίος είναι «φρέσκο» πρόσωπο.

Αναμένεται και η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου από τη «γαλάζια» παράταξη και στην Πρέβεζα.