Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 22:14

Τα πρώτα ονόματα υποστηρικτών του Παπανδρέου στο Νομό Πρέβεζας – Ποιες οι κινήσεις τους...

Διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που αναμένεται να στηρίξουν το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, από πανελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza, η γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας, Μαρίνα Ντούσκα θα έχει σημαντικό ρόλο στο νέο εγχείρημα.

Σε επικοινωνία που είχε το atpreveza με την κα Ντούσκα, η οποία βρισκόταν στην Αθήνα, μας ανέφερε πως θα τοποθετηθεί επίσημα αύριο, ωστόσο δεν διέψευσε σε καμία περίπτωση πως θα σταθεί στο πλευρό της προσπάθειας του Γιώργου Παπανδρέου.

Στο νέο κόμμα, αναφορικά με το Νομό Πρέβεζας, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και το μέλος της ΝΕ Πρέβεζας, Φώτης Ζέρβας, όπως επίσης και άλλα «πράσινα» στελέχη, που βρίσκονταν στην ηγετική ομάδα.

Το όνομα του Σταύρου Κώστα, αναπληρωτή γραμματέα της Ν.Ε., επίσης εμφανίστηκε σε δημοσιεύματα που συνδέονται με το νέο κόμμα, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται πως η πληροφορία ισχύει, ενώ ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, Χρήστος Δημόπουλος, διαψεύδει κατηγορηματικά πως θα ενταχθεί στο κόμμα Παπανδρέου.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως στο Νομό Πρέβεζας όσοι ακολουθήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου, θα έχουν και ισχυρή επικοινωνιακή στήριξη με δυνατή παρουσία στο διαδίκτυο. Οψόμεθα...

 

*Οι εξελίξεις τρέχουν και το atpreveza θα σας μεταφέρει νεότερες πληροφορίες