Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 17:19

Πρόθεση αποχώρησης Τσουμάνη από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ – Ποιο όνομα είναι το πρώτο που «έπεσε στο τραπέζι» για τη θέση του

Ανατροπή στο προεκλογικό σκηνικό στο Νομό Πρέβεζας, βάζει η πληροφορία που θέλει τον νυν βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Τσουμάνη να αποχωρεί απογοητευμένος από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή μας, καθώς δέχεται «βρώμικο πόλεμο» από συνυποψήφιό του («δείχνοντας» τον Στέργιο Γιαννάκη), αλλά και άλλα τοπικά στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, o κ. Τσουμάνης δείχνει αμετάπειστος, παρ' όλα αυτά έχουν πέσει επάνω του άπαντες στο «στρατόπεδο» της ΝΔ, καθώς θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα, εν όψει των εκλογών, απέναντι στη δυναμική που καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ.

IMG 9618

Μέχρι το βράδυ ο κ. Τσουμάνης αναμένεται να τοποθετηθεί και επίσημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται τελικά να αναθεωρήσει, «μπροστά στο καλό του κόμματος, της παράταξης και της πατρίδας», όπως αναφέρουν από το περιβάλλον του.

Ήδη πάντως έγιναν οι πρώτες «κρούσεις» στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, Στράτο Ιωάννου, σε περίπτωση που δεν θελήσει να είναι στο ψηφοδέλτιο, ο κ. Τσουμάνης, ωστόσο ο κ. Ιωάννου ήταν κατηγορηματικός πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την αυτοδιοίκηση, σε καμία περίπτωση.

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Πάτσης-Παναγιώτης Τσόγκας