Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015 11:41

Την Παρασκευή στη Θεοφάνειο παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας το ψηφοδέλτιό του - «Παρασκήνιο» γύρω από τη γυναικεία υποψηφιότητα

Στη τελική ευθεία για τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Γενάρη, που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον της χώρας και του λαού μας, ο ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την ανάδειξη των υποψήφιων βουλευτών, οι οποίοι θα τεθούν στη κρίση του λαού στις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Την Παρασκευή 9/1/2015 στις 7: 30 μ.μ. στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Νομό Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, στάλθηκαν αρχικά 4 ονόματα ως πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας (Κώστας Μπάρκας, Ευτυχία Τσαμποδήμου, Μπάμπης Πάνης, Θανάσης Ράπτης) και εν συνεχεία στάλθηκαν και «συμπληρωματικές» υποψηφιότητες, όπως είχαμε αναφέρει σε προγενέστερο ρεπορτάζ (διαβάστε ΕΔΩ). Σύμφωνα με διαρροές από την Κουμουνδούρου, τα τρία από τα τέσσερα ονόματα (Μπάρκας, Πάνης, Ράπτης) εγκρίθηκαν από την επιτροπή ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο υπήρξε μία ένσταση για τη γυναικεία υποψηφιότητα, καθώς ζητήθηκε να συμμετέχει τελικά η δικηγόρος Χριστίνα Κριτσιμά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν διεργασίες στη Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας, η οποία επιμένει στην πρότασή της, ώστε να «κλείσει» και αυτό το «μέτωπο» του ψηφοδελτίου και να ανακοινωθούν επίσημα τα 4 ονόματα που θα ζητήσουν την ψήφο του λαού του Ν. Πρέβεζας, για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Π.Τ.